Site Overlay

GRUNDIG MP600 DRIVER DOWNLOAD

De speelduur van het toestel bedraagt met accu tot 7 uur in de audio-modus. Voor het ver- en ontgrendelen van de toetsen. If this file was helpful. Weergegeven worden eerst alle titels van de hoofdmap, daarna de titels van de submappen. Demping volume van de oortelefoons Mute. In het menu en in het menu Navigatie: Tussen presetmodus en zoekloopmodus omschakelen “Preset” staat voor een op een zenderplaats opgeslagen radiozender.

Uploader: Togal
Date Added: 21 November 2013
File Size: 12.79 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 73262
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Verstreken speelduur van de titel, totale speelduur van de titel. Vermijd druk op het display van het toestel. After downloading the file, save it in safe place for example in “My documents” or “Desktop” folder.

In de gebruikswijze FM-radio dienen de oortelefoons als antenne.

Op het display zijn dan het nummer van de zenderplaats te zien. Koppel de speler niet van de computer los zolang er geen gegevensoverdracht loopt. Bijkomende opnames zijn dan alleen mogelijk als u de accu opnieuw oplaadt.

Start de weergave, schakelt in weergavepauze. Deze komt overeen met het flash-geheugen van de speler. Elk ander gebruik is uitdrukkelijk verboden.

  INTELLINET GIGABIT ETHERNET EXPRESSCARD DRIVER

Radiozenders handmatig opslaan Voor het handmatig opslaan van een zenderprogramma moet de speler zich in de modus Zoekloop bevinden.

Actueel titelnummer, totaal aantal titels.

Power Supply and AC Adapter for Grundig 759551148700 LCD / LED TV

Dit kan de gegevens blijvend beschadigen. De omvang van de levering van de toebehoor-onderdelen kan wijzigen. Schakelt de speler uit.

De betreffende modus hangt af van de versie van de Windows Media Player en van het besturingssysteem van de pc. DRM Digital Right Management -beveiligde wma-files kunnen alleen worden weergegeven, als deze met de Windows Multi Media Player versie 10 of 11 op de speler zijn overgedragen.

Tweede voedingseenheid voor stereo-oortelefoon. Indicatie voor de toetsenblokkering. UBS-interface voor het aansluiten aan de computer. Laat het toestel niet vallen.

grundig mp Questions & Answers (with Pictures) – Fixya

Grunxig functies in de modus FM-radio zie het hoofdstuk “Radiomodus” pagina Daarom mag het product aan het einde van zijn levensduur niet via het normale huisvuil afgevoerd worden, maar moet bij een grundih voor de recycling van elektrische en elektronische toestellen afgegeven worden. Gebruik aan de computer: Informeer bij uw gemeentebestuur u over de plaatselijke verzamelpunten. De volgende beschrijving geldt alleen voor de Windows Media Player If this file was helpful. Ga na of tekst- en muziekbestand zich in dezelfde map bevinden en of de benamingen overeenkomen.

  HASP 2.17 WINDOWS 7 DRIVER

Daardoor zijn voor het gegevensmateriaal andere bewerkingsmogelijkheden mogelijk. We hope, that this document of instructions for use will help you.

Grundig MPaxx MP 600 manual

Aansluitingsmogelijkheden Aan de computer aansluiten Schakel de speler voor het aansluiten aan de computer uit. Normaalgesproken verschijnt de speler aan de computer als verwisselbare schijf. In het menu en in het menu Navigatie: Anders kan de speler het tekstbestand niet herkennen. PDF Click to preview.